Capsule Collection

Carhartt WIP x NEU!

 

Carhartt WIP kan nu præsentere en officiel NEU! capsule kollektion, der mixer det tyske Krautrock band's ikoniske æstetik med klassiske Carhartt WIP produkter.

Klaus Dinger og Michael Rother startede NEU! kort tid efter, at de havde forladt Kraftwerk. De skabte sammen et eksperimenterende rock band, der har givet input til genres som punk og Detroit techno. Sammen med producer Conny Plank udgav de tre unikke NEU! albums. Bandet opnåede ikke stor kommerciel succes i dets tid, men deres arbejde har haft væsentlig indvirkning på musikere som David Bowie, Damon Albarn (Blur /Gorillaz), Brian Eno, Thom Yorke (Radiohead) og Sonic Youth.

Dinger er bredt anerkendt som en af de vigtigste trommeslager fra det 20ende århundrede med hans signatur stil, der kun udfordres af personer som Clyde Stubblefield fra James Browns band og Fela Kuti. Rother udgiver fortsat music, laver film soundtracks og spiller live verden rundt.

 

CarharttWIP x NEU!

 

Carhartt WIP x NEU! kollektionen bygger på standarder som pocket t-shirt, sokker og selvfølgelig hvide overalls, som dem Klaus Dinger bar. De bliver suppleret af en tote bag og flere andre t-shirts med NEU! prints.

Som en del af kollektionen har Grönland Records produceret 1000 kopier af den sjældne NEU! SUPER/NEUSCHNEE 7'' single, der vil findes eksklusivt i udvalgte Carhartt WIP Stores.

Kollektionen er tilgængelig i Carhartt WIP Store i Krystalgade og her online.

SHOP
Carhartt WIP x NEU!

 

Carhartt WIP x NEU!

 

Til Carhartt WIP Radio's maj show har Mute Records stifter Daniel Miller valgt sine favorit sange fra NEU! albums.
Lyt til NEU! Radio Show fra d. 1. maj.