Carhartt WIP Sid & Master Pant

 

Alle bukserne i sæsonens kollektion er konstrueret af slidstærke, men komfortable materialer med diskret branding og en øje for detaljerne. Her kan nævnes skråsyninger ved samlingspunkter som extra forstærkning og anvendelige lommer.

Det kan være svært at vælge den rette model ud fra skærmen, så her er et par af de klassiske chino modeller fremhævet med lidt mere information om pasform og brug.

 

Chino Choices


SID PANT

Smal og skarp, Sid Pant er en alsidig chino buksemodel i en bomuldsblanding med stretch for forbedret komfort. Den har to side lommer, to paspolerede baglommer den ene med knaplukning og overnover et klassisk vævet 'C' logo mærke.

Sid Pant er en af de smalleste bukser i kollektionen og den findes i en række farver hver sæson. Til efteråret er det tilføjet flere materialevalg: en lidt kraftigere stretch canvas samt en uldblanding.

SHOP  Sid Pants

 

Chino Choices

 

MASTER PANT

En standard i kollektionerne, Master Pant var en af de første chino modeller, der blev tilføjet Carhartt WIP sortimentet. Den er konstrueret af den robuste 8.8oz Denison Twill, der er en stærk medium kraftig poly-cotton blanding med en enkel, skarp æstetik. Den er er tilføjet work wear detaljer som skråsyninger ved stress punkter og extra brede bæltestropper.

Master Pant har en klassisk, lige pasform, hvor den snævrer en anelse ind fra knæet og ned.

SHOP  Master Pants

En anden genganger i kollektionen er Johnson Pant, der ligger et sted midt mellem de to herover i pasform. Den er i en blød vasket 100% bomulds twill, der har et lidt preppy look i en række klassiske farver. Hertil også en lidt kraftigere stretch uld særlig for efteråret.

SHOP  All Chino Pants