Guide til sæsonens Carhartt WIP denim pants

 

Udtrykket '5 Pocket' bruges typisk om jeans pga de to lommer foran og bagpå samt den mindre 'mønt' lomme indeni den ene forlomme, som du nok aldrig bruger alligevel. Men det lyder bedre og mere anvendelsesorienteret end bare 'jeans'. I denne kategori findes også 5-Pocket bukser, der ikke er i denim, men der kunne være i fx twill eller fløjl.

Se herunder et udvalg af Carhartt WIP 5-Pocket bukser i denim fra slim til loose i pasform.
Bukserne er nu online og i butikkerne.

 

Newel Pant

NEWEL PANT

Newel Pant er en 5-Pocket model i et helt enkelt look med fokus på en god pasform i gode kvaliteter. I denne sæson FW18 findes tre muligheder - sort denim, blå denim og en blød, bred riflet fløjl. Denne model har et loose fit, men snævre ind under knæet. Newel Pant findes kun i én længde.

SHOP Newel Pant

 

Smith Pant

SMITH PANT

Smith Pant er en loose fit 5-Pocket model med lige ben og talje, der gør den lidt smal om hoften. Vælg evt. en størrelse større end normalt. Bukserne har lynlåslukning og stoflabel bagpå. Find den i blå denim i flere vaske. Smith Pant findes kun i én længde.

SHOP Smith Pant

 

Marlow Pant

MARLOW PANT

Marlow Pant har et relaxed fit, der betyder lidt mere bredde i lårene med et generelt lige look i benene. Den er i den kraftige Edgewood denim i 12oz bomuld, der er standard vægten for slidstærk denim, men er i flere vaske, der gør den blødere i udtryk og fornemmelse. En medium bred jeans model, der er en favorit blandt mange.

SHOP Marlow Pant

 

Klondike Pant

KLONDIKE PANT

Klondike Pant har en lige pasform og ben, hvor den snævre en anelse ind under knæet. En klassisk jeans model i regular pasform med læder label på baglommen og knaplukning. Den findes i flere kvaliteteter, hvor den kraftige 12oz Edgewood Denim må fremhæves som en standard og ikke uden grund. Dertil en sort ligeledes kraftig denim som komplementær. Easy.

SHOP Klondike Pant

 

Vicious Pant

VICIOUS PANT

Som Klondike Pant er Vicious Pant en regular fit bukse model, men denne gang lidt smallere. Brandingen er helt diskret med et mindre læder label øverst på baglommen. Den er i den kraftige 12oz Edgewood Denim også, men med et væsentligt alternativ i form af Lamar kvaliteten (stretch twill kendt fra Sid Pant), der også giver en række farve muligheder. Enkle hverdags bukser, der især i denim nok bare ser bedre ud, jo mere de bliver brugt.

SHOP Vicious Pant

 

Der er naturligvis flere andre 5-Pocket modeller i programmet - se dem alle her:

SHOP Alle Denim & 5-Pocket Pants