Maj 2018 - online team


Online Order Handling & Customer Service

Carhartt WIP Store Copenhagen søger en glad og kvik person til at varetage alt i forbindelse med håndtering af ordrer samt kundeservice primært pr. mail og telefon.

Du skal kunne yde vores kunder den bedste service skriftligt som mundtligt, selvstændigt håndtere og løse udfordringer, følge opgaverne til dørs samt håndtere travle perioder med et koldt hoved og overblik.
Du vil være en nøgleperson i online shoppen og have en daglig kommunikation med dine kollegaer i butikkerne samt teamet omkring webshoppen.
Din ordenssans skal være fremtrædende, produktkendskab fra branchen er en fordel og du skal selvstændigt kunne administrere din tid, så opgaverne bliver løst effektivt.

Stillingen er ca. 30 timer om ugen og arbejdstiden er primært hverdage, hvor planlagt weekendarbejde kan forekomme ind imellem.

Tiltrædelse: Seneste start er 1. juli 2018, men gerne med tiltrædelse før.

Ansøgning:
Send os din ansøgning og CV med billede.
Email: job@carhartt-wip.dk
Subject: Online Order Handling & Customer Service.

Ansøgningerne vil blive kigget på løbende.
Ansøgningsfrist: Senest 15-05-2018

 

Om R&H / Carhartt WIP i Skandinavien
Vi varetager al engrossalg til Carhartt WIP forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.
Vi har tre Carhartt WIP koncept butikker i København, og selvfølgelig vores Online Shop. Den første koncept butik åbnede i Elmegade i 2002. I 2011 åbnede #2 i Krystalgade og senest i 2016 åbnede #3 på Fisketorvet.